Sisätyöt

Sisätyöt - TRAXIN Rakennus- ja maalaus Oy

Erikoistumisemme kohdistuu kangastus- ja tasoitetöihin uudisrakennus- ja remonttikohteissa. Usein vanhojen kiinteistöjen seinät tai lattiat eivät ole täysin suoria, ja tämä tulee usein esiin vasta remontin aikana tai rakenteita purkaessa. Tasoittamalla seinät ja lattiat remontin yhteydessä varmistamme, että uudet pintamateriaalit näyttävät viimeistellyiltä ja luovat yhtenäisen ulkonäön koko porraskäytävälle. Lisäksi suoritamme muita porrashuoneiden kunnostustöitä, kuten huoneistojen ovien ja hissien maalausta.

Kangastustyöt

Kangastustyöllä tarkoitamme seinien tasoittamista asentamalla pohjakangasta. Tämä luo tasaisemman pinnan, joka soveltuu erinomaisesti pintamateriaalien asentamiseen. Kangastustyöllä voidaan myös peittää halkeamia ja muita epätasaisuuksia. Tarjoamme kangastustöitä niin yksittäisiin kiinteistöihin kuin koko taloyhtiöihin kerrallaan.

Porrashuoneiden ja asuntojen maalaus

Olemme suorittaneet onnistuneesti useita porraskäytävien maalaus- ja kunnostustöitä. Toimintamme sisätiloissa perustuu asiakkaidemme kiinteistön ja omaisuuden kunnioittamiseen. Riippumatta siitä, onko kyseessä uudisrakennus vai vanhan kiinteistön remontti, aloitamme sisätyöt suojaamalla muut alueet ja varmistamme, että työmaa pysyy siistinä koko remontin ajan. Luotamme laatuun ja huolellisuuteen jokaisessa projektissa.

Ota yhteyttä tänään ja aloitetaan suunnittelu!