Julkisivujen ja vesikattojen maalaustyöt

Julkisivujen ja vesikattojen maalaustyöt - TRAXIN Rakennus- ja maalaus Oy

Olemme erikoistuneet julkisivujen remontteihin ja maalaustöihin, tarjoten palveluitamme sekä yksityisille kiinteistöille että taloyhtiöille. Meillä on vuosien kokemus vaativista ja laajoista maalaus- ja kunnostushankkeista, erityisesti taloyhtiöiden parissa.

Julkisivutyöt

Kaunis ja hyvin hoidettu julkisivu on merkki siitä, että kiinteistöstäsi pidetään hyvää huolta, ja samalla se säilyttää arvonsa. Säännöllinen julkisivun hoito suojaa myös talosi rakenteita. Tarjoamme kattavia palveluita kiinteistöjen julkisivujen ja vesikattojen maalaustöissä aina suunnitteluvaiheesta viimeistelyyn saakka.

Maalaustyöt

Toteutamme julkisivujen ja vesikattojen maalauksia taloyhtiöille ja suuremmille kiinteistöille. Lisäksi hoidamme porraskäytävien, parvekkeiden ja ovien maalaukset. Oikein valittu ja hyväkuntoinen maalipinta suojaa rakennetta kosteudelta ja kulumiselta. Ehjä maalipinta pysyy helposti puhtaana ja kirkkaana. Maalin lohkeilu, pinttyneet tai kuluneet kohdat ovat merkkejä siitä, että on aika harkita remonttia. Maalaamalla voimme helposti uudistaa julkisivun, parvekkeiden tai porraskäytävän ulkoasua, ja tämä investointi tuottaa nopeasti tuloksia asumismukavuuden ja kiinteistön arvon paranemisen muodossa.

Ota yhteyttä tänään ja aloitetaan suunnittelu!